IV група "Звездичка"

                                                                     

Звездичка                                                         

Звездичке, вън е студено,                                    
ела за малко при мене!           
Топла е моята стая,
и много приказки зная,

и песнички - да те люлея,
и смешки - да те разсмея.
Котето ни е добричко,
не се страхувай, звездичко

Децата са като звездите – радост за очите и душите.

Те са наша гордост, грижа, отговорност. Заповядайте при нас. Заедно с „малките звездички” ще пеем, ще играем, ще се забавляваме и учим.

Стремежът ни е да помогнем да развият потенциала си и от плахо трепкащи звездички да станат ярки, уверено светещи в живота звезди.

Екипът:
госпожа Калина Янакиева - старши учител 

госпожа Павлина Дамянова - учител

госпожа Стоянка Ставрева - помощник-възпитател

госпожа Галина Чулова - помощник-възпитател

Адрес: ул. "Никола Михайловски" №6


СЕДМИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОСНОВНИТЕ ФОРМИ НА ПЕДАГОГИЧЕСКО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ В ЧЕТВЪРТА ГРУПА              " ЗВЕЗДИЧКА " ЗА УЧЕБНАТА 2022 / 2023 ГОДИНА

ДНЕВЕН РЕЖИМ ПРИ ЦЕЛОДНЕВНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА В УЧЕБНО ВРЕМЕ ОТ 15.09.2022г. ДО 31.05.2023г. В ЧЕТВЪРТА  ГРУПА " ЗВЕЗДИЧКА "

ДНЕВЕН РЕЖИМ ПРИ ЦЕЛОДНЕВНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА В НЕУЧЕБНО ВРЕМЕ ОТ 01.06.2023г. ДО 14.09.2023г. В ЧЕТВЪРТА ГРУПА " ЗВЕЗДИЧКА "

Ден на ... Ден на народните ... Конкурс за рисунка ... Седмицата на ... Седмица на ... Открита практика ... Световен ден на ... 18.03.22г.- ... В очакване на Дядо ... Есента ни подари 1 ноември - Ден на ... Лазаров ден и ... Есенен празник ... Работа с пластелин ... Есенно развлечение ... На разходка в ... Празнична заря за 3 ... " Глобални дни за ... "Баба Марта ... Играем и се веселим Рисуваме с бои, ... Коледно тържество ... Време е за зимнина Есенни творения ... Есенен празник ... Рожден ден в ...