За родители


IV група "Звездичка"

                                                                     

Звездичка                                                         

Звездичке, вън е студено,                                    
ела за малко при мене!           
Топла е моята стая,
и много приказки зная,

и песнички - да те люлея,
и смешки - да те разсмея.
Котето ни е добричко,
не се страхувай, звездичко

Децата са като звездите – радост за очите и душите.

Те са наша гордост, грижа, отговорност. Заповядайте при нас. Заедно с „малките звездички” ще пеем, ще играем, ще се забавляваме и учим.

Стремежът ни е да помогнем да развият потенциала си и от плахо трепкащи звездички да станат ярки, уверено светещи в живота звезди.

Екипът:
госпожа Калина Янакиева - старши учител 

госпожа Павлина Дамянова - учител

госпожа Стоянка Ставрева - помощник-възпитател

госпожа Галина Чулова - помощник-възпитател

Адрес: ул. "Никола Михайловски" №6


СЕДМИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОСНОВНИТЕ ФОРМИ НА ПЕДАГОГИЧЕСКО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ В ЧЕТВЪРТА ГРУПА              " ЗВЕЗДИЧКА " ЗА УЧЕБНАТА 2022 / 2023 ГОДИНА

ДНЕВЕН РЕЖИМ ПРИ ЦЕЛОДНЕВНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА В УЧЕБНО ВРЕМЕ ОТ 15.09.2022г. ДО 31.05.2023г. В ЧЕТВЪРТА  ГРУПА " ЗВЕЗДИЧКА "

ДНЕВЕН РЕЖИМ ПРИ ЦЕЛОДНЕВНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА В НЕУЧЕБНО ВРЕМЕ ОТ 01.06.2023г. ДО 14.09.2023г. В ЧЕТВЪРТА ГРУПА " ЗВЕЗДИЧКА "

Лазаров ден и ... Седмица на гората 27.03.2023г - ... 18.03.23 г.- ... "Благодаря, обична ... 22.02.2023г. - ... Кулинарна ... Коледари Ден на ... Ден на народните ... Есенно настроение Конкурс за рисунка ... Морето наш дом Седмицата на ... Седмица на ... Открита практика ... Световен ден на ... 18.03.22г.- ... В очакване на Дядо ... Есента ни подари 1 ноември - Ден на ... Лазаров ден и ... Есенен празник ... Работа с пластелин ... Есенно развлечение ... На разходка в ... Празнична заря за 3 ... " Глобални дни за ... "Баба Марта ... Играем и се веселим Рисуваме с бои, ... Коледно тържество ... Време е за зимнина Есенни творения ... Есенен празник ... Рожден ден в ...