IV Група "МИКИ МАУС"

       "Мики Маус се наричам

        и децата аз обичам!

        Играем , пеем , учим и творим,

        всички заедно се веселим!"   

Децата са като пеперудите, понесени от вятъра. Едно лети по-високо, друго по-ниско, но го правят по най-добрия начин, който могат.

Всяко едно е различно.Всяко едно е красиво и неповторимо.

При нас е весело и интересно.Затова усмивката е наш постоянен спътник. Стремим се към осигуряване комфорта на всяко дете, развитие на детската инициативност, любознателност, самостоятелност и творчество. Родителите са наши партньори.

Всички заедно играем, учим, празнуваме и се забавляваме. 

"На добър час, мили деца!"

Екипът:

Старши учител: Мария Димитрова

Учител: Бояна Колева

Пом.възпитател: Юлияна Иванова

Адрес: ул."Никола Михайловски" №6

В дни на социална изолация работата на малките изследователи от детска градина "Мир" град Варна по Проекта "Големият лов на растения" не спира. Децата продължават да се грижат за посадените си семенца, да снимат и да се радват на тяхното развитие.

#thegreatplanthunt  #TGPH #FEE #ToyotaEurope  #БългарскоДвижениеСинФлаг

Честита Баба Марта- ... 06.06.20г. "Аз ... В дни на социална ... 19.02.2020г.- 147 ... Благотворителна ... 1 ноември - Ден на ... Конкурс "Есента ... Есенни игри в ... "Аз вярвам и ... Светофарът - наш ... Спортен празник ... Плаващи глухарчета Коледно чаено парти ... "Здрави,бели зъбки" ... Седмица на четенето Есенен празник ... "Аз вярвам и ... Весел светофар В страната на ... Драматизация на ... На гърба с къщурка ... Открита практика ... Пролетно тържество В очакване на ...